top of page

Dynamisk ansigtsterapi

Ansigtsløftningsteknik A.L.T.

Efter forløbet vil det være godt at holde det ved lige ca. én gang hver anden måned.
 

Dynamisk ansigtsterapi er også godt hvis man lider af:

 

Eller har du blot lyst til at få løftet dit ansigt uden kniv, så er dynamisk ansigtsterapi den rette behandling.
 

 

Hvad er dynamisk ansigtsterapi?

 

Dynamisk ansigtsterapi er en behandlingsform som er værd at prøve. 
Dynamisk ansigtsterapi giver en smukkere hud, idet behandlingen giver en øget blodtilførsel til hudcellerne.

 

Ansigt, nakke og hals består af ca. 100 muskler, af bindevæv, meridianbaner og ansigtszoner.

Som andre muskler i kroppen er ansigtsmusklerne afhængige af vores balance, både fysisk og psykisk. Nogle muskler er spændte og stive, mens andre er slappe, alt efter hvordan vores liv er, og har været. Ansigtet afspejler, om vi er glade, triste, bekymrede, vrede eller bærer på en sorg eller smerte.

 

Dynamisk ansigtsterapi, som er en kombination af lymfedrænage, meget blid bindevævsmassage og ansigtszoneterapi, vil med lette berøringer afspænde muskler og bindevæv på hoved, hals, nakke og skuldre.

 

Dynamisk ansigtsterapi består af 6 behandlinger i et forløb over ca. 6-12 uger, hvor der arbejdes på en bestemt del af ansigtet hver gang.

Behandlingen starter med en gennemgang af huden og det underliggende bindevæv, samt meridianbaner. Derefter fortsættes i dybden og der arbejdes i zoner med alle 100 i muskler på ansigtet, hovedbund, hals, nakke og skuldre.

I løbet af behandlingerne vil musklerne blive mere afspændte, elastiske og løftet, og derved give et mere levende og sundere ansigtsudtryk.
 

Dynamisk ansigtsterapi er meget afslappende og samtidig meget effektiv. Behandlingen kan laves som kombinationsbehandling med biodynamisk kranioterapi. I så fald kan det være en mulighed at bestille en dobbelttid.

 

Læs om hvordan Dynamisk ansigtsterapi hjalp  på kæbespændinger og hovedpine

bottom of page