top of page

Klientfortællinger fra behandlingsforløb

Klientfortællinger
Gittes klientfortælling (kranio-sakral terapi)

Vores søn, på nu 5 år, har siden han var helt lille været meget plaget af astmatisk bronkitis. Det har givet nætter med meget hosten og urolig søvn - og det har også påvirket hans leg i dagtimerne.
Han har fået anfaldsmaske ved behov, og ellers har vi fra efteråret og frem til det tidlige forår brugt en forebyggende maske 1-2 gange dagligt.
Vi har ønsket ikke at skulle medicinere vores søn, men han har samtidig haft brug for medicinen for at have en god hverdag. 

I det sene efterår 2018 søgte vi hjælp hos Jytte, og vores søn fik behandlinger med kranio-sakral terapi. Først regelmæssige behandlinger og senere med længere og længere intervaller imellem. I januar 2019 lagde vi den daglige forebyggende maske på hylden - uden at mangle den!

De sidste 4 måneder anvendte han anfaldsmasken 2 gange. 
Som forældre er vi enige om, at vi aldrig har set vores dreng have det så godt som nu.

Vi mærker intet til hans astmatiske bronkitis, han er synligt mindre træt, og han har absolut ingen anstrengelse ved fysisk aktivitet.
Vi er helt sikre på, at behandlingerne hos Jytte er årsagen til, at vi nu kan undlade at medicinere vores dreng hver dag.
Det føles fantastisk. 
Hermed de allerbedste anbefalinger fra glade forældre.

Gittes klientfortælling (kranio-sakral terapi)

Jeg har gået til kst hos Ditte i forbindelse med en stress-sygemelding og oplevede, at behandlingen i den grad hjalp min krop og mit sind til at genfinde roen og opdage ressourcer og energi. Det har hjulpet mig til at blive mere afklaret og til at kunne være i den proces, der følger efter en sygemelding af den karakter. Ditte skaber et virkelig rart rum for behandling - man bliver mødt med et varmt nærvær, der smitter og føler sig i trygge og kompetente hænder!

Kirstens klientfortælling (Ansigtsløftningsteknik A.L.T.)

Da jeg hurtigt mærkede, at jeg havde gavn af ansigtsløftningsteknik, fortsatte jeg behandlingen ca. hver 6 uge gennem flere år. Behandlingen har afhjulpet spændinger og i perioder med stress, har den haft stor betydning. Det er tydeligt at se, at ansigtsløftningsteknik, har en gavnlig effekt. Jeg glæder mig altid til næste gang.

Ls klientfortælling (kranio-sakral terapi)

 

Jeg startede mine behandlinger for spændingshovedpine og migræne hos www.dinkrop.dk i juni, og allerede efter første gang kunne jeg mærke en forskel.

Jeg har nu haft 3 behandlinger, hvilket har betydet markant færre dage med hovedpine og migræne - og desuden også et betydeligt mindre forbrug af smertestillende piller.

Derudover er jeg for første gang i flere år helt sluppet for migræne-anfald i forbindelse med min menstruation.

 

Jeg kan kun give Jytte mine varmeste anbefalinger.

Kirstens klientfortælling (Ansigtsløftningsteknik A.L.T.)

 

Jeg kan varmt anbefale ansigtsløftningsteknik) Behandlingen giver ny energi og velvære. Jeg kunne se synlige forandringer allerede efter første gang, hvor ansigtet fik mere liv og udstråling og huden en sundere glød. Efter at have afsluttet et behandlingsforløb, fortsætter jeg med ansigtsløftningsteknik ca. hver 6. uge og vil nødig undvære det.

 

De bedste hilsner fra Kirsten

Louises klientfortælling (Kranio-sakral terapi til børn & nyfødte)

 

Kære Jytte,

Du kan tro vi sender dig mange kærlige tanker! Efter din anden behandling er Noah(2 måneder gammel) også begyndt at sove rigtigt godt om dagen og er blevet mere mildere og gladere.
Tusind tak for din hjælp. Jeg skal anbefale dig varmt til alle og enhver og vender stærkt tilbage hvis der skulle opstå mere med nogle af os.
Tak for hjælpen og rigtig dejlig jul til dig og dine kære.

Mvh Louise

Hannes klientfortælling (Tensegrity og kranio-sakral terapi)


Føler en stor trang til på denne måde, at fortælle dig kære Jytte, hvor glad og taknemmelig jeg er for din fantastiske behandling af min skulder, efter mit fald ned af trapperne , i april i år.

Ved nu, at hvis du ikke havde "taget hånd" om mig , havde jeg i dag befundet mig i en konstant smerte -  efter jeg fik at vide, hvad der var sket med min skulder, kunne jeg forstå på lægen, jeg er så heldig, at jeg ikke har smerter - og det er helt usædvanligt.

Og , ja..........det er ene og alene din fortjeneste, at jeg er endt op med en skulder uden smerter, derfor anbefalede lægen også , at jeg ikke skulle opereres , så jeg er så taknemmelig .

Tusind, tusind tak

Birthes klientfortælling (Bindevævsmassage)


Jeg er en kvinde på 55 år, der har arbejdet som pædagog i 20 år. For ca. tre år siden fik jeg konstateret svær slidgigt i min venstre tommelfingers rod-led. Jeg fik flere og flere smerter ved udførelse af daglige opgaver, som at skrælle kartofler, opvask, holde ved cykelstyr m.m.

Min læge henviste mig til en fysioterapeut, og jeg var ved to forskellige, men de kunne ikke hjælpe mig. Da mine smerter gradvist blev forværret, søgte jeg derfor på nettet efter bindevævsmassage, og fandt heldigvis Jytte ved dinkrop.dk.
Jeg begyndte at få behandlinger hos Jytte for snart to år siden, og jeg kunne allerede mærke en bedring efter første behandling. Jeg modtog en behandling en gang om ugen den første måned. Derefter gik jeg over til hver 14. dag i et par måneder.

Nu går jeg kun til behandling en gang om mdr., hvilket betyder at jeg kan forblive smertefri, når jeg udfører huslige opgaver, og når jeg er på arbejde. Jeg vil tilføje, at jeg i hele perioden ikke har haft behov for at tage smertestillende medicin. Så Jeg har selvfølgelig tænkt mig at fortsætte med at gå til behandling hos Jytte en gang om mdr. Et stort TAK til dig og alle de gode råd du giver.

Annemettes klientfortælling (Ansigtsløftningsteknik A.L.T.)


Jeg har i en del år haft kæbespændinger og hovedpine. Jeg følte,at mit ansigt blev mere og mere forpint at se på og jeg følte mig ikke rigtig glad. Jeg spiste mange panodiler og besluttede at nu måtte det være slut.
 

Jeg hørte om ansigtsløftningsmassage, og fandt Jytte. Jeg kontaktede hende og vi aftalte, at jeg skulle prøve en behandling. Jeg fik herefter de obligatoriske 6 behand-linger med ansigtsløftningsteknik, men allerede efter de første to kunne jeg både se og absolut også mærke forskel.

I dag er jeg fri for panodil og hovedpine og mine kæber gør ikke ondt mere. Jeg føler mig meget mere tilfreds og glad. 
 

Jeg får en behandling hver anden måned og det holder mine spændinger væk, samtidig føler jeg mig generelt bedre tilpas.

Jeg kan kun anbefale A.L.T og Jyttes vidunderlige hænder.

Mettes klientfortælling (Kranio-sakral terapi)


Min søn Mikkel,som er 9 år led meget af hovedpine. Som 1 årig faldt Mikkel ned fra et bord i vuggestuen og slog sit hoved.Han har siden lidt af hovedpine, hvilken smerte kun blev værre og værre jo ældre han blev. Han har været hos kiropraktor, men behand-lingen der havde ingen effekt.
 

Vi blev anbefalet at prøve kranio-sakral terapi. Vi fandt dinkrop.dk på nettet og fik snakket med Jytte, som anbefalede os at give Mikkel nogle behandlinger.

Mikke fik tre behandlinger og han har ikke haft hovedpine siden. Som sidegevinst har vi fået en super glad og tilfreds dreng. Ikke mere hovedpine. Tak for det!

bottom of page