top of page

Kranio-sakral terapi i Århus

Kranio-sakral terapi
Fra min klinik i Århus kan jeg med kranio-sakral terapi afhjælpe mod:

 

 

 

Få en behandling kranio-sakral terapi hos dinkrop.dk i Århus.

 

På min klinik dinkrop.dk i Århus tilbyder jeg behagelige kranio-sakral terapi behandlinger.
Kranio-sakral terapi er ikke kun til Århus og omegn, men alle er velkomne.

 

Kranio-sakral terapi systemet Kranio-sakral systemet består af kranie, rygsøjle, korsben og haleben. I dette system ligger centralnervesystemet, som består af hjernen, rygmarven og rygmarvsnerverne.Uden om disse dele findes hjernevæsken (cerebrospinalvæske), membraner, bindevæv og muskler.

Centralnervesystemet styrer og koordinerer alle processerne i kroppen, så selv små blokeringer eller forstyrrelser kan udløse både fysiske og psykiske gener og symptomer.

 

Alt i kroppen består af celler , og hver celle er en del af vores energisystem. Kroppen har sine helt egne rytmer og bevægelser, som kaldes Kranio-sakral rytmen (det er den hastighed hvormed spinal-væsken pumpes rundt mellem hjerne og rygmarv og kranie og korsben). Forandringer i denne rytme vil kunne medføre forandringer i både krop og sjæl. Under behandling reguleres kranio-sakral rytmen. Derved fjernes evt. blokeringer, og derved øges blodtilførslen, hvilket styrker centralnervesystemet. 

Blokeringer og ubalancer i nervesystemet kan stamme fra fødslen, fra ulykker, eller fra slag. Hvis disse ubalancer ikke rettes, vil kroppen være i konstant stress, og kan derved udløse mange forskellige lidelser som bl.a. stress, hovedpine, nakke- skulder, ryg, og/eller lændeproblemer o.s.v.. Men også følelsesmæssige og hormonelle problemer kan stamme derfra.

 

Den Kranio-sakral terapi behandling som jeg tilbyder i Århus er en meget blid, men dybtgående behandlingsform, som arbejder med kroppens egne ressourcer, og med henblik på at påvirke kroppens selvhelbredelse.

 

Biomekanisk og biodynamisk kranio-sakral terapi

 

Ved dinkrop.dk i Århus arbejder jeg både med den biomekanisk og biodynamisk kranio-sakral terapi.  Kranio-sakral terapi behandlingen beskrevet til i oven for er en kombination af biomekanisk og biodynamisk kranio-sakral terapi. 

 

Læs om hvordan kranio-sakral terapi hjalp Hanne med hendes skulder

 

 

bottom of page